Wie zijn wij?


Wij zijn Richelle, Naomi en Eline, drie vrouwen die op elkaars pad zijn gekomen en een sterke verbinding voelen met elkaar.

Wij geloven dat ieder mens behoefte heeft aan contact en verbinding. Dat betekent in contact zijn met jezelf en met de ander. Verbinding waarin onvoorwaardelijke liefde stroomt. Waarin alles er mag zijn en iedereen kan zijn zoals hij is. Zonder oordeel waardoor niets de verbinding in de weg staat. Open, nieuwsgierig en vrij zonder de beperking van angst. Deze verbinding ervaren wij in ons contact. Ons verlangen is om verbinding en liefde te delen en uit te breiden.

We hebben alle drie in Rotterdam gestudeerd: Eline Sociale Wetenschappen, Richelle Bedrijfseconomie en Naomi Bedrijfskunde. Naomi werkt als zelfstandig interimmanager (Inessencia) en doet opdrachten op een manier die dicht bij haar hart en essentie ligt. Ze is getrouwd met Jasper en ze wonen met hun twee katten in Rotterdam. Eline is werkzaam als haptotherapeut in haar praktijk Haptobron. Ze is samen met Theo die een volwassen zoon en een dochter in de puberleeftijd heeft. Richelle is naast haar parttime rol als adviseur bij de Rijksoverheid ook werkzaam in haar eigen coachingspraktijk Free2feel. Richelle is getrouwd met Patrick en samen hebben ze drie dochters.

Wij hebben verschillende wegen in onze ontwikkeling gevolgd en tegelijkertijd is de richting dezelfde: Van hoofd naar hart, van denken naar voelen, van angst naar liefde.

5 aug